Додатки
Васабі
Васабі
4 грн
Соус манго-чилі
30г
Соус манго-чилі
26 грн
Імбир
20г
Імбир
4 грн
Соєвий соус
90г
Соєвий соус
20 грн
Соус Унагі
30г
Соус Унагі
25 грн
Спайсі майонез
30г
Спайсі майонез
25 грн
Соус Горіховий
30г
Соус Горіховий
40 грн

Додатки для суші є незамінними на кожному столі. Без них неможливо уявити собі вживання ролів і сетів з будь-яким наповненням – від сирних, до веганських і рибних шматочків.

Соуси для суші та не тільки: меню Суші-Го

В меню Суші-Го можна відшукати все, що потрібно, щоб спробувати суші та роли – від популярних соусів, до шматочків японського хрону.

Соєвий

Є не просто найпопулярнішим, але ще і найбільш відомим соусом родом з Азії. Там він з лишком замінив менш корисну сіль. Створюваний в процесі ферментації бобів, він має м’який, солонуватим присмаком, який підкреслює рис і морепродукти. Крім того, не тільки в Азії, але й у нас його стали широко застосовувати з десертами, що містять солодкі шматочки. У поєднанні з солонуватістю соєвого, вони набувають кардинально новий смак.

Унагі

Другий за популярністю соус в японській кухні. Вважається відмінним доповненням до страв, у складі яких присутні слайси річкового вугра. Його солодкуватий присмак відтіняє морепродукти, дає можливість зробити рис менш прісним, а овочі – солодшими. Може застосовуватися які заправка в супи місо.

Спайсі майонез

Виходячи з назви, можна зрозуміти, що головна особливість майонезу – в його гострих нотах. М’який, створений з натуральних яєць, він відрізняться густою консистенцією і приємним ароматом. Універсальний, він поєднується як з різними видами риби (білої та червоної), так і з ікрою, морепродуктами й іншими інгредієнтами. Добре відтіняє смак веганських страв, що складаються з овочів.

Горіховий

Має консистенцію крем-пасти, вважається хорошим замінником заправки для азійських салатів. Дуже добре поєднується з лососем – свіжим, копченим і не тільки. У складі соусу – горіхи, як правило, арахіс, завдяки чому він володіє унікальним і ні з чим не порівнянним ароматом.

Васабі

Він же японський хрін, вважається головним супутником до суші та ролів. Дуже добре поєднується з сирою рибою і морепродуктами. Раніше застосовувався для ліквідації бактерій, поширених в сирих продуктах. Сьогодні вважається смачним доповненням з пікантним, гоструватим посмаком. Рекомендується наносити тонкою смужкою на рис або змішувати з соусами для регулювання смаку.